11 mar 2019

Nøkkelen februar 2019

Bøler, 24. februar 2019

Årets generalforsamling

Årets generalforsamling avholdes på Østmarksetra, tirsdag 7. mai kl 18.00.

Etter endt møte har vi, tradisjonen tro, gleden av å servere setras populære kombinasjon; eplekake m/krem. Innkallingen til generalforsamlingen vil bli delt ut umiddelbart etter påske.

Innsamling av radonmålere

Søndag 3. mars fra kl. 17.00 og utover vil vi komme rundt til alle leiligheter, som har fått utdelt radonmålere, for å samle inn disse. 

For deg som bor i rekkehus:

Legg målerne (3 stk) samlet i en konvolutt, merk konvolutten med navn og adresse. Legg konvolutten i en bærepose, knyt igjen. Legg posen i aviskassen eller heng den på inngangsdøren din.

For deg som bor i 1. etg i en 4-mannsbolig:

Legg målerne (2 stk) samlet i en konvolutt, merk konvolutten med navn og adresse. Legg konvolutten i en bærepose, knyt igjen og heng posen på inngangsdøren din.

De som bor i leiligheter og som har så høye radonverdier at tiltak må iverksettes, vil bli kontaktet av styret og/eller relevant ekspertise.

Måking og strøing

 Vi minner igjen om at man ikke må parkeres slik at brøytetraktoren blir hindret i å måke eller strø. Sist gang det ble strødd var søndag 17. februar. I deler av Nøkleveien sto noen biler parkert på en slik måte at de umuliggjorde strøing av stikkveier.

Økning i fellesutgiftene fra 1. juli 2019

For å holde tritt med den generelle prisstigningen, og dermed økningen i borettslagets utgifter, vil fellesutgiftene (husleien) økes med 4 % fra og med 1. juli 2019.

 

Vennlig hilsen styret i Nøklevann Borettslag

Epost: styret@noklevann.no

Tlf til driftsleder: 489 50 534